یکی از بزرگترین چالشهای حال و حاضر در دنیای کسب و کارهای مدرن، در اختیار داشتن فضای کار است و پدیدهای به نام دفتر کار مشترک، چند سالی است که راهکار ایده آل این چالش محسوب می شود. در چند دهه گذشته، جامعه بشری تغییراتی به اندازه تمام تغییراتی که از ابتدای پیدایش اجتماع بشر دیده بود را تجربه کرده است. در تمام سطوح زندگی اعم از اجتماعی، فرهنگی، تجارت، اقتصاد و... تحولات شگفتانگیزی به وقوع پیوسته و البته نمی توان انکار کرد که اغلب این تحولات، مثبت و در جهت رشد و ترقی بوده است.با ایجاد این تحولات، مشاغل نیز دچار دگرگونی شدند و ظهور رسته تازهای از مشاغل مانند فریلنسری، دورکاری، استارتاپها و... باعث شد تعریف شغل نسبت به قرن گذشته به کلی تغییر کند.
ابعاد مثبت ماجرا زمانی به چالش کشیده می شود که ویژگیهای ذاتی مشاغل نامبرده، با بسترها و زیرساختهای پیشین جامعه خود در تضاد باشند. چرا که پیش از این هر فرد برای استارت یک بیزنس جدید باید سرمایه نه چندان کمی برای ایجاد یک دفتر کار یا فضای کار در اختیار می داشت و حال، این موضوع به عنوان مثال با گروههای کوچک و بزرگ استارتاپی که بدون سرمایه و تنها با یک ایده سازنده آغاز به کار می کنند، در تضاد است. یک استارتاپ ممکن است از کوچک ترین حد ممکن شروع به کار کند و بدون سرمایه با پرورش ایدههای جدید و خلاقیت و ابتکار، کسب و کار خود را رونق ببخشد. این اتفاقی است که برای اغلب استارتاپها می افتد.
یا زندگی در خانههای آپارتمانی کوچک و امکانات محدود، نمی تواند برای فریلنسرها و دورکاران، فضای لازم جهت انجام کار را بدهد؛ چرا که محدودیتها و چالشهای بسیاری گریبانگیر آنها خواهد بود و این موضوع می تواند بازدهی کار را پایین آورده و خستگی افراد را به همراه داشته باشد.
در همین حین است که پدیدهای به نام فضای کار اشتراکی (Coworking) ظهور می کند و می تواند بسیاری از چالشها را از میان بردارد. در این مقاله پیرامون دفتر کار مشترک و مزایای استفاده از آن صحبت می کنیم و همچنین، بهترین فضای کار اشتراکی در تهران را نیز به شما معرفی خواهیم نمود.
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3